Један пакетић – пуно љубави :)


Организација Црвеног крста Горњи Милановац, захваљујући донаторима: „Папир Принт“ доо, „Флексохем“ доо, „Металац“ ад, „Типопластика“ доо, „Спектар“ доо, Драгана Ристановић, Слободан Андрејевић, Ђурђина Марјановић, Срђан Јефтовић, Дуња Дринчић, Предраг Исаиловић и деца из ОШ „Краљ Александар I“, обезбедила је 371 пакетић за сиромашну и болесну децу. Ово је број пакетића, који је пред Новогодишње и Божићне празнике подељен сиромашној и болесној деци. Списак деце за пакетиће урадио је Центар за социјални рад.

За кориснике Народне кухиње 87 пакетића су уручени у просторијама Црвеног крста, а за децу са посебним потребама 6 пакетића је уручено у просторијама одељења ОШ „Краљ Александар I“. Децу из удаљених села и децу из града млади волонтери Црвеног крста посетили су у њиховим домовима и уручили им поклоне за Новогодишње и Божићне празнике. Деца су нас дочекала и испратила са осмехом. Има ли шта лепше од дечјег осмеха. Хвала донаторима који су нам помогли.

По традицији, млади волонтери Црвеног крста посетили су Дечје одељење. Уз честитке за Новогодишње и Божићне празнике, уручили смо 12 пакетића Дечјем одељењу.