Ani i Aleksi potrebna je naša pomoć


Crvenom krstu Gornji Milanovac obratila se Tereza Arsić iz Gornjeg Milanovca za pomoć u lečenju svoje maloletne dece Ane i Alekse Arsić. Ana je rođena 23. avgusta 2007. godine, Aleksa 3. novembra 2006. godine i boluju od celebralne paralize, a trebalo bi da budu hospitalizovani u bolnici „Acibadem Atakent“ u Istambulu – Turska.

Ani i Aleksi su potrebne operacije koje izvode turski doktori, a za operacije je potrebno da porodica Arsić uplati 24.000,00 evra.

Ana Arsić, foto:gminfo

Operacije neće biti zakazane sve dok porodica ne uplati novac, doktori savetuju porodicu Arsić da to bude do kraja januara tekuće godine, zbog njihovih uzrasta i specifičnosti bolesti.

Iz Crvenog krtsa Gornji Milanovac apeluju na sve ljude dobre volje ukoliko su u mogućnosti da pomognu našim malim suđradjanima.

Aleksa Arsić, foto: gminfo

Novčana sredstva možete uplatiti na račun Crvenog krsta Gornji Milanovac 325-9500700029514-20 u OTP banci, sa svrhom uplate: pomoć za Aleksu i Anu.

Ana i Aleksa od rođenja vode borbu za lepše i bolje sutra, za život bez bolova i život u kome će donekle moći da budu ravnopravni sa svojim vršnjacima. Pred njima je period napornog rada i vežbanja kako bi stekli uslove za operaciju koja im uliva veliku nadu da će hodati bez bola.