Pomoć Ani i Aleksi Arsić


U okviru prikupljanja pomoći Ani i Aleksi Arsić, koji boluju od celebralne paralize, a trebalo bi da budu hospitalizovani u bolnici „Acibadem Atakent“ u Istambulu – Turska, Crveni krst Gornji Milanovac i dalje poziva građane da se odazovu pozivu i shodno svojim mogućnostima pomognu da naši mladi sugrađani budu operisani.

Akciji se priključio i Kulturni centar Gornji Milanovac, gde će na svakoj kulturnoj manifestaciji u Domu kulture (predstave, filmovi, izložbe…), na kojoj je ulaz slobodan, biti postavljena kasica Crvenog krsta za prikupljanje pomoći.

Ani i Aleksi su potrebne operacije koje izvode turski doktori, a za operacije je potrebno da porodica Arsić uplati 24.000,00 evra.

Ana Arsić, foto:gminfo

Operacije neće biti zakazane sve dok porodica ne uplati novac.

Aleksa Arsić, foto: gminfo

Novčana sredstva možete uplatiti na račun Crvenog krsta Gornji Milanovac 325-9500700029514-20 u OTP banci, sa svrhom uplate: pomoć za Aleksu i Anu.

Ana i Aleksa od rođenja vode borbu za lepše i bolje sutra, za život bez bolova i život u kome će donekle moći da budu ravnopravni sa svojim vršnjacima. Pred njima je period napornog rada i vežbanja kako bi stekli uslove za operaciju koja im uliva veliku nadu da će hodati bez bola.