Помоћ за Ану и Алексу Арсић

Црвени крст Горњи Милановац, у оквиру прикупљања помоћи за лечење Ане и Алексе Арсић, прикупио је средства у износу од 839.269,00 динара. На наменском рачуну који је отворен у Халк Банци на име Алексе Арсић прикупљена су средства у износу од 1.732.600,00 динара. На фондацији „Буди хуман“ прикупљена су средства у износу од 442.496,00 динара. Сви ови подаци су закључно са данашњим датумом, 25. април 2019. године. Овај износ преведен у евре износи око 25.000,00 евра.

Црвени крст Горњи Милановац поседује медицинску документацију и предрачун болнице у износу од 24.000,00 евра. Овим податком обавештавамо јавност да ће Црвени крст Горњи Милановац извршити пренос средтава на наменски рачун Алексе Арсић и са тим завршити акцију прикупљања средстава. Ко буде желео уплати додатна средства за помоћ то може урадити преко фондације или на наменски рачун Алексе Арсић.

Захваљујемо се свим донаторима и људима добре воље, који су били у могућности да помогну. Црвени крст Горњи Милановац, у наредном периоду, наставиће хуманитарне акције за помоћ болесној деци са територије општине Горњи Милановац.